Известие

Collapse
No announcement yet.

ГТВ/Спайдер Diesel

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ГТВ/Спайдер Diesel

Един познат си направи Спайдера Дизелов,от Свищов е,цяла зима разказваше как ще бъде и какво и много му нямах доверие,че ще го направи,но онзи ден го видях с очите си.Незнам дали е сменил абсолютно всичко което е необходимо за тази интервенция,но двигателят е 1.9JTD и разбрах,че е и с шпер на колета.Получилото се е много добре...поне ще му гори 5-6л./100.Аз съм с двете ръце за такива неща,а вие???
    Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
    ALFA GTV 98'-155hp,2.0 T.Spark

Първоначално публикувано от oinotnA Покажи съобщение
    Един познат си направи Спайдера Дизелов,от Свищов е,цяла зима разказваше как ще бъде и какво и много му нямах доверие,че ще го направи,но онзи ден го видях с очите си.Незнам дали е сменил абсолютно всичко което е необходимо за тази интервенция,но двигателят е 1.9JTD и разбрах,че е и с шпер на колета.Получилото се е много добре...поне ще му гори 5-6л./100.Аз съм с двете ръце за такива неща,а вие???
    Ако е спайдер дали има парцалче да си бърше врата от нафтата или няма такъв проблем?
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
      Ако е спайдер дали има парцалче да си бърше врата от нафтата или няма такъв проблем?
      Аз мисля,че се познавате...може да го питаш :P
      Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
      ALFA GTV 98'-155hp,2.0 T.Spark

Comment

...качете едно клипче некъде да го чуеме как мърка на нафта това гтв...
        блаженни са низшите духом...

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=59940

156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от mayhem Покажи съобщение
            ...качете едно клипче некъде да го чуеме как мърка на нафта това гтв...
            ...по същия начин както мърка бензинова с умрел вариатор...

Comment

По-интересно ще е да се направи клипче на форсиране да се види дали пуши черно

Comment

Toй Люси е малко екстремист и за пушенето зависи колко ще го надуе- защото иска да е повечко. Двигателя е сток е 1,9 - 16 клапанов дизел 150 к.с.
                Предполагам може да се понадуе и без да пуши много (правя си изводите от колата на Радо , като караше на Серес , че почти не пушеше. )
                Иначе спайдъра е готин, брадчеда го покара като бяхме на Свищов със свален гюрук , но тогава още беше бензинов.
                Отпред са монтирани 330 мм дискове и брембовци. Спайдъра е с червена кожа . Като гледам и снимката след монтажа на дизеловия двигател ми изглеждат чисто и прибрано монтирани нещата .
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Тоя Спайдър беше днес в Плевен.Гледах го от едно кафе до нас около 20 ч.докато собственика се черпеше на съседната маса и после доста се чудих защо изпуши толкова черно при запалването и потеглянето /управляваше го жена , а не мъжа/, а тя каква била работата.Браво на човека дето го е направил.
                  Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

Не намирам логика в подобна модификация

Comment

Първоначално публикувано от MaxPayne Покажи съобщение
                      Не намирам логика в подобна модификация
                      А аз огромна...
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Евала на човека,колата е станала супер подредена

П.С.Ние отдавна се замисляме за ЖТД във Фиата на Венци,ма има време
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                          А аз огромна...
                          обоснови се

Comment

-Почти 2 пъти по нисък разход,
                            -След леки интервенции 100 пъти по-еластично и нервно от 2,0 ТС.
                            -Може да си го кара с колкото си иска колкото му душа иска без да го изплющи бутало в челото и да го остави замислен на магистралата в локва масло.
                            тези не стигат ли
                            AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                            Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                            AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

Егати леката интервенция да си смениш бензиновия мотор с дизелов. Единствения смисъл, който виждам е кефа от това, че си го направил. Виждал съм не 1 и 2 GTV-та на газ и гаранция, че горят същото като пари
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                              X