Един познат си направи Спайдера Дизелов,от Свищов е,цяла зима разказваше как ще бъде и какво и много му нямах доверие,че ще го направи,но онзи ден го видях с очите си.Незнам дали е сменил абсолютно всичко което е необходимо за тази интервенция,но двигателят е 1.9JTD и разбрах,че е и с шпер на колета.Получилото се е много добре...поне ще му гори 5-6л./100.Аз съм с двете ръце за такива неща,а вие???
Известие
Collapse
No announcement yet.
ГТВ/Спайдер Diesel
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от oinotnA Покажи съобщениеЕдин познат си направи Спайдера Дизелов,от Свищов е,цяла зима разказваше как ще бъде и какво и много му нямах доверие,че ще го направи,но онзи ден го видях с очите си.Незнам дали е сменил абсолютно всичко което е необходимо за тази интервенция,но двигателят е 1.9JTD и разбрах,че е и с шпер на колета.Получилото се е много добре...поне ще му гори 5-6л./100.Аз съм с двете ръце за такива неща,а вие???0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеАко е спайдер дали има парцалче да си бърше врата от нафтата или няма такъв проблем?Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
ALFA GTV 98'-155hp,2.0 T.Spark
Comment
-
-
Първоначално публикувано от mayhem Покажи съобщение...качете едно клипче некъде да го чуеме как мърка на нафта това гтв...
Comment
-
Toй Люси е малко екстремист и за пушенето зависи колко ще го надуе- защото иска да е повечко. Двигателя е сток е 1,9 - 16 клапанов дизел 150 к.с.
Предполагам може да се понадуе и без да пуши много (правя си изводите от колата на Радо , като караше на Серес , че почти не пушеше. )
Иначе спайдъра е готин, брадчеда го покара като бяхме на Свищов със свален гюрук , но тогава още беше бензинов.
Отпред са монтирани 330 мм дискове и брембовци. Спайдъра е с червена кожа . Като гледам и снимката след монтажа на дизеловия двигател ми изглеждат чисто и прибрано монтирани нещата .2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Тоя Спайдър беше днес в Плевен.Гледах го от едно кафе до нас около 20 ч.докато собственика се черпеше на съседната маса и после доста се чудих защо изпуши толкова черно при запалването и потеглянето /управляваше го жена , а не мъжа/, а тя каква била работата.Браво на човека дето го е направил.Alfa Romeo Giulietta 170hp
Comment
-
Първоначално публикувано от MaxPayne Покажи съобщениеНе намирам логика в подобна модификация156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Евала на човека,колата е станала супер подредена
П.С.Ние отдавна се замисляме за ЖТД във Фиата на Венци,ма има времеFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
-
-Почти 2 пъти по нисък разход,
-След леки интервенции 100 пъти по-еластично и нервно от 2,0 ТС.
-Може да си го кара с колкото си иска колкото му душа иска без да го изплющи бутало в челото и да го остави замислен на магистралата в локва масло.
тези не стигат ли
AR 156 2.4 JTD 98' RED~200 bhp - EX
Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro
Comment
-
Егати леката интервенция да си смениш бензиновия мотор с дизелов. Единствения смисъл, който виждам е кефа от това, че си го направил. Виждал съм не 1 и 2 GTV-та на газ и гаранция, че горят същото като париsigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
Comment